Karácsony 30 fokban

Az idei karácsonyozástól picit tartottam. Nekem ez volt az első család nélküli, otthonomtól távoli karácsonyom. Hogy őszinte legyek, sokkal kevésbé volt honvágyam, mint azt vártam. A nap hétágra sütött, 30 fok volt, sehol egy felhő.. mintha július vége lett volna. Ennek köszönhetően semmi karácsonyi hangulatom nem volt. A főnököm meghívott magukhoz ebédelni, az egész család ott volt. Az ajándékozást nagyon jópofán oldották meg, karácsonyi húzással mindenki kapott egy nevet, akinek valami apróságot kellett adnia. Így senki sem ment üres kézzel haza, nem volt kínos egyáltalán ott lenni, úgymond idegenek között a szeretet ünnepén. Kitalálja valaki, hogy mit kapott az egyik kisgyerek? Hát Rubik kockát!

A tipikus, tradicionális ételük a pulyka, ez a fő fogás, rengeteg édességgel. Ez a kép estefelé készült. Egy biztos, golfozva még nem töltöttem karácsonyt!img_1806.JPG

Amilyen gyorsan jött a karácsony, olyan gyorsan el is ment. Nekünk pedig, beindult a kőkemény NYÁRI SZEZON, turisták mindenfelé.